Why WannaWork?

Why WannaWork?

Jonge professionals herkennen zich anno 2021 nog steeds niet in de huidige bedrijfswereld. Ze hebben een diploma hoger onderwijs maar vinden het moeilijk om te communiceren met een werkvloer die op het eerste zicht niet de diversiteit van hun leefwereld weerspiegelt.

WannaWork is opgericht vanuit de groeiende kloof tussen young urban potentials, bedrijven en organisaties. De young potential verschilt van voorgaande generaties door haar gelaagde identiteit, daarom moeten ze ook anders benaderd worden. Het is tijd om kwaliteiten en capaciteiten te beoordelen met een volledige kleurenblinde bril. Het potentieel van een divers team en diverse medewerkers moet gezien worden. Zij benaderen elks vanuit hun eigen potentieel, passie en talent uw bedrijfsuitdagingen. Het is allang geen geheim meer dat heterogene groepen zorgen voor een positieve groei en creativiteit in probleemoplossend denken. Door hen beter te begrijpen willen we je future-minded en zo ook young potential-proof maken.

Met onze selectie & recruitment opdrachten proberen wij young potentials en bedrijven dichter bij elkaar te brengen. Hierbij willen we iedereen een kans geven ongeacht zijn godsdienst, seksuele geaardheid, sociale achtergrond en etniciteit.
Publicatie datum: 29 januari 2021