Nieuwe WannaWorker is begonnen bij de Beerens Group

Thibaut begon op maandag 8 maart als administratief en logistiek medewerker na een succesvolle samenwerking tussen WannaWork en de Beerens Group.
We hadden een interview met Robin Lammers, hij werkzaam is als brand manager bij de Beerens Group en heeft in totaal al meer dan 11 jaar ervaring in de automotive sector.

Wat is de reden dat jullie WannaWork vertrouwde in de zoektocht naar een geschikte kandidaat voor jullie vacature?
WannaWork contacteerde ons na het zien van de vacature, wij stemde graag mee in. Wij staan achter de missie en visie van WannaWork. De mix tussen mannen en vrouwen is gezond verdeeld bij Beerens. Ook hebben we verscheidene collega’s met diverse achtergronden, zo hebben we onder andere collega’s van Marokkaanse, Irakese en Tsjetsjeense afkomst in dienst. Alle leeftijdscategorieën en scholingsniveaus zijn bij ons tewerkgesteld. Wij hebben dan natuurlijk ook zeer specifieke en uiteenlopende profielen in onze organisatie. Denk hierbij aan de carwash tot verkoopsadministratie en van chauffeurs tot commerciële medewerkers.

Als ik het goed begrijp kan eigenlijk iedereen wel een plekje vinden in de Beerens Group?
Vooral de inzet en attitude is belangrijk. Bij Beerens is er altijd plaats voor mensen die zich willen inzetten en ervoor zorgen dat de doelstellingen bereikt worden. Het zien van eagerness en de juiste mindset op een sollicitatie is voor ons van groot belang.

Thibaut had dus de juiste mindset, is dat de rede dat jullie graag met jonge personen werken?
We hebben niet in het bijzonder gekozen voor een jong persoon. We hebben gekozen voor de juiste kandidaat voor deze functie. De functie is zeer specifiek, maar de rol is zeer ruim. We zochten iemand die voldoening haalt uit de ondersteunende rol om de globale bedrijfsdoelstellingen te halen, iemand waar andere collega’s op kunnen rekenen, een echte “fixer” die mee is met de laatste technologieën. Die match zagen we heel snel met Thibaut.

Welke voordelen zag je nog in een samenwerking met Thibaut?
Thibaut is een jonge energieke man. De job speelt een dynamische rol in ons bedrijf, fysieke inspanningen maken deel uit van de job. Dus fysiek in topvorm zijn was bij hem een pluspunt. Snelheid en efficiëntie zijn echte sleutelwoorden binnen onze organisatie: zo gaat hij er voor zorgen dat in weer en wind de stock zo snel en correct mogelijk het volledige voorbereidingstraject aflegt.

Welke groeimogelijkheden zijn er bij de Beerens Group?
Beerens is een zeer resultaat gedreven onderneming met een no-nonsens cultuur. Een grote groep met de teamspirit van een kleine KMO. Deze samenstelling zorgt er voor dat je als jongere bij ons veel kans maakt om je te ontplooien en professionaliseren. Thibaut kan vanuit zijn functie doorgroeien tot een rol in verkoop administratie en op termijn tot een commerciële functie binnen de organisatie.

Tot slot, wat vond je van de samenwerking met WannaWork?
De medewerkers van WannaWork zijn zeer sympathiek en vlot in de omgang. Verschillende collega’s over de functie grenzen heen zijn duidelijk op de hoogte van de verschillende dossiers. Onze vacature werd zeer snel en correct afgehandeld. Het voorstel van de kandidaten kwam via e-mail binnen en een afspraak werd meteen geboekt in de agenda. Het profiel lag telkens volledig in lijn met de vereisten van de functie. Dit is slechts het begin van een langere samenwerking.

Thibaut licht nog extra toe:
"Mijn huidige job bood niet genoeg diversiteit en was vrij passief. Ik ben zelf zeer actief en daarom zocht ik ook iets waar ik mezelf kon uitleven en men eigen inbreng kon brengen. Ik ben bij Wannawork terecht gekomen via een vacature voor administratief en logistiek bediende. Ik ben heel tevreden over de werking van WannaWork, alles verliep snel en transparant! Wat mij is bijgebleven is dat iedereen super vriendelijk is en dat ze je altijd zo snel mogelijk willen helpen."

Zelf ook nood aan een nieuwe uitdaging? Check onze challenges!

Publicatie datum: 18 maart 2021